Borgerpanel

Du kender bydelen bedst. Derfor vil vi gerne høre din mening, viden og idéer, så vi sammen kan gøre vores bydel endnu bedre. Du kan blandt andet få indflydelse på vores arbejde ved at blive del af vores borgerpanel.

Resultaterne af borgerpanelsundersøgelserne indgår ofte i vores høringssvar til kommunen og i øvrige samarbejder med kommunens forvaltninger og politikere, eller også danner de grundlag for de tiltag, vi selv sætter i gang på Christianshavn. På den måde kan du få indflydelse på bydelen udvikling via det digitale borgerpanel.  

Vi sender spørgespørgeskemaer ud 3-4 gange om året. Du er ikke forpligtet til at svare på samtlige spørgeskemaundersøgelserne, men dit svar tæller. Vi bruger svarene til at danne os et indtryk af, hvad der er vigtigt for christianshavnerne.

Der er omkring 750 christianshavnere er tilmeldt borgerpanel. Borgerpanelet er ikke repræsentativt for bydelen.

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig borgerpanelet ved at indtaste din mail og trykke "næste". Derpå vil du modtage en mail med et link til et spørgeskema, som du skal besvare, og så er du tilmeldt. 

Du vil blive bedt om at oplyse fødselsår, køn, adresse, uddannelse og indkomst mv. Vi behandler dine personlig oplysninger fortroligt og de vil ikke blive anvendt i andre sammenhænge. Dine besvarelser af vores borgerpanelsundersøgelser er anonyme. 

OBS! Tilmeld dig kun én gang, da du ellers vil modtage vores spørgeskemaer flere gange. Du skal være fyldt 16 år for og have bopælsadresse på Christianshavn for at kunne deltage i panelet.