Nyheder

Her kan du se et overblik over alle nyheder

Søg

Vælg dato fra-til
Found 254 result(s). Currently showing 1 - 24
Nyhed

Opdatering på utætte tagvinduer i Hal C

I Hal C har de store tagvinduer i en længere periode været utætte til stor gene og usikkerhed for det lokale foreningsliv. Nu er taget overdækket med plast, imens man forsøger at afklare årsagen til, at vandet trænger ind.
Nyhed

Studietur til Musicon

Lokaludvalget er arrangør for en offentlig studietur til Musicon i Roskilde
Nyhed

Christianshavn har kigget sig selv efter i sømmene

Tryghed, klimasikring, sundhed, familieboliger og fornyelse af byrum er blot nogle af de emner, der blev udfoldet på vores bydelsmøde. Læs vores reportage fra bydelsmøde den 22. april her.
Nyhed

Utætte tagvinduer giver usikre forhold i Hal C

I Hal C er de store tagvinduer utætte, og vand på gulvet er risikabelt og til stor gene for det lokale foreningsliv. Trænere fortæller, at håndboldkampe er rykket flere gange, og at en spiller har slået sig voldsomt efter at være gledet i vandet.
Nyhed

Fremtidens klimavenlige hovedstad

Med den overskrift er et udkast til forslaget til en ny kommuneplan blevet offentliggjort, og der er taget hul på de første politiske drøftelser. Det kan lyde tørt, men sagen er vigtig.
Nyhed

Besøg på Papirøen

Vi har været på rundvisning i de nye boliger og i Vandkulturhuset
Nyhed

Københavns mini-budget er landet

Der er indgået politisk aftale på rådhuset om de midler, der ikke blev brugt i 2023. På Christianshavn er der blandt andet sat penge af til omlægning af Pusher Street og givet en hensigtserklæring om at sikre en bedre indretning af Christianshavns Torv.
Nyhed

Giv input til havnereglementet

By & Havn er havnemyndighed i Københavns Havn og reviderer nu færdselsreglerne - havnereglementet – som regulerer, hvad man må og ikke må i havnen. Vi har givet vores input og du kan også komme med dine.
Nyhed

Tvivl om fremtidens brug af Grønlandske Handels Plads

Siden 2018 har Københavns Kommune givet flere midlertidige dispensationer til madmarked og skøjtebane på Grønlandske Handels Plads. Nu skal dispensationen forlænges, men hvad er de langsigtede planer for den centrale plads?
Nyhed

Beboere og besøgende oplever ofte problemer med buslinje 2A

Hvis vi ser bort fra havnebusserne, er buslinje 2A den eneste kollektive trafikløsning for Holmen og Margretheholms beboere. Det mener vi er problematisk for passagererne, fordi netop denne buslinje er præget af mange udfordringer.
Nyhed

Christianshavnerne vil være mere fysisk aktive

I december gennemførte vi en spørgeskemaundersøgelse om sundhed og trivsel på Christianshavn. Nu er vi i gang med at se på undersøgelsens resultater, der indikerer, at christianshavnerne gerne vil være mere fysisk aktive, end de er i dag.