Arkitekturåret 2023 fejres med Københavnerpicnic på Refshaleøen

Den 11. juni afholdes Arkitekturårets store fælles picnic. Hver bydel inviterer på lokal fællesspisning i særlige byrum, og Christianshavn er ingen undtagelse.

Søndag d. 11. juni afholdes bydelspicnics i hele København. Det sker som fejring af, at København er årets Arkitekturhovedstad. Gå på opdagelse i din egen bydel eller tag på besøg i en ukendt del af byen. Hvert lokalområde afholder en helt særlig langbordsmiddag, på et sted, der har en særlig betydning for bydelen. En hemmelig have, en overset plads, den lokale skolegård, en gammel kirke. Herfra arrangeres rundture og underholdning med fokus på bydelens arkitektur og din mad tilberedes naturligvis af lokale spisesteder og producenter.

På Christianshavn er lokaludvalget netop gået i gang med at planlægge bydelens bidrag til dagen, som bliver en fællesspisning på Refshaleøen.

Hvor præcist, arrangementet kommer til at finde sted, samt hvilke aktiviteter med fokus på arkitektur, der skal være før fællesspisningen, skal den nedsatte arbejdsgruppe i gang med at undersøge. 

Fællesspisningen vil være åben for alle, men der vil være en mindre deltagerbetaling. 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 11. juni 2023 og vær med til at fejre den by vi har til fælles.

Læs mere om Den Store Københavnerpicnic her

Arkitekturåret 2023 – Copenhagen in Common

København er valgt som arkitekturhovedstad af UNESCO. Københavns Kommune fejrer Arkitekturhovedstad 2023 med en bred palet af events og arrangementer under titlen Copenhagen in Common – vi har byen til fælles.

Alle aktiviteterne er skabt af samarbejdspartnere og helt almindelige københavnere. Der er noget for alle med både rundvisninger, debatter, åbent hus, byg-selv-aktiviteter og meget mere.

Alle aktiviteter bliver løbende lagt ud på København Kommunes hjemmeside: arkitekturhovedstad.kk.dk