Bliv en del af vores arbejdsgruppe om turisme

Der kommer flere og flere turister på Christianshavn. Vi har derfor besluttet at nedsætte en arbejdsgruppe om turisme og du kan være med.

Selvom corona-epidemien i øjeblikket sætter en kæp i hjulet på udenlandske gæsters tilstrømning til København, er der ingen tvivl om at vores hovedstad er et populært turistmål. Det kan også mærkes på Christianshavn.

Udsigt til flere turister på Christianshavn

De ”nye” broer har gjort, at vi er kommet tættere på Indre By – og derfor har vi også fået flere udenlandske besøgende – blandt andet på vores havnekajer. Vi har også udsigt til to nye store hoteller – et på Ørkenfortet og et på Kuglegården – og derfor mener vi, at vi bør opprioritere vores fokus på turisme, da vi ikke har grund til at tro at interessen for vores bydel bliver mindre i de kommende år.

Vær med til at sætte en dagsordenSom udgangspunkt hilser vi turister velkommen i vores bydel, men turisme må ikke tage overhånd, således som det er sket i andre populære europæiske storbyer.

Så hvordan undgår vi at blive overrendt af turister? Kan turismen styres og hvordan? Og er vi ved at nå et mætningspunkt på vores havnekaj og i kanalerne?Disse spørgsmål og mange flere vil vi diskutere i vores nye arbejdsgruppe om turisme.

Har du lyst til at være med, så kontakt vores sekretariat på mail på: christianshavnslokaludvalg@okf.kk.dk eller på telefon 60 37 80 58.