Byrumsinventar på Papirøen

Vi støtter op om bygherres forslag til byrumsinventar på Papirøen - og har skrevet et brev til Teknik- og Miljøforvaltningen for at få dem til at genoverveje forslagene.

Vi støtter op om bygherres forslag til byrumsinventar på Papirøen - og har skrevet et brev til teknik- og miljøforvaltningen for at få dem til at genoverveje forslagene. 

Vi holder med jævne mellemrum møder med aktører, som er involveret i byudviklingen på på Papirøen og seneste har vi holdt møde med bygherre, Klaus Kastbjerg.

Han præsenterede os for hans idéer til byrumsinventaret på øen - der bl.a. går på at plantning af akacietræer det centrale torv og udforme små borde ved kajkanten, som små kopier af de papirruller, som før hen lå på øen.

Han forslår også at udnytte det helt fantastiske bolværkstræ, som arkæologerne udgravede på øen, til bænke frem for at opstille de velkendte grønne københavner-bænke. 

I lokaludvalget synes vi, at idéerne kunne give en fin fornemmelse af områdets forhistorie - og derfor har vi netop sendt et brev til forvaltningen i kommunen, for at få dem til genoverveje de ideer, de i første omgang har givet afslag på. 

Se brevet her: 

Og følg Papirøen her: PAPIRØEN – Københavns nye bykvarter i hjertet af havnen (papiroeen.dk)