Christianshavn skal have en ny bydelsplan

Alle lokaludvalg i Københavns Kommune skal udarbejde en bydelsplan for deres arbejde i deres bydel. Vi starter arbejdet med Christianshavns Bydelsplan med afsæt i borgerpanelsundersøgelse, og ønsker flere christianshavnere i panelet.

I slutningen af juni sætter vi gang i en borgerpanelsundersøgelse, der skal give os input til en ny bydelsplan for Christianshavn. Bydelsplanen skal gælde for lokaludvalgets funktionsperiode – dvs. frem til foråret 2026.

Bydelsplanen skal indeholde fakta om bydelens særkender, behov og interesser, og udarbejdes i tæt dialog med borgerne.  Som udgangspunkt for arbejdet med bydelsplanen har vi besluttet at tage afsæt i en borgerpanelsundersøgelse om forskellige forhold og holdninger til Christianshavn.Tilmeld dig borgerpanelet og giv din mening til kende

Vi vil gerne have, at endnu flere christianshavnere melder sig ind i lokaludvalgets borgerpanel, så vi kan få en bred pejling på christianshavnernes ønsker og syn på bydelen. Derfor vil vi også gerne have, at flere christianshavnere fra Holmen, Refshaleøen og Margretheholm melder sig ind i borgerpanelet, da vi kan se, at de er underrepræsenteret i forhold til ”det gamle” Christianshavn.  

Om Christianshavns Borgerpanel

Christianshavns Borgerpanel er et digitalt borgerpanel, som lokaludvalget med jævne mellemrum benytter til at stille christianshavnerne spørgsmål om bydelens udvikling. Alle christianshavnere, der er fyldt 16 år kan melde sig ind i Christianshavns Borgerpanel - og man er ikke forpligtet til at svare på samtlige panelundersøgelser.

Christianshavns Lokaludvalg udsender borgerpanelsundersøgelser ca. 3-4 gange om året. 

Tilmeld dig borgerpanelet her

Se vores seneste bydelsplan her.