Christianshavnerdagen 2020 aflyses

Som følge af Corona-situationen, har vi besluttet at aflyse årets Christianshavnerdag.

Normalt er Christianshavnerdagen en af Christianshavns vigtige festdage, hvor christianshavnerne får mulighed for at fejre fællesskabet, sammenholdet og foreningslivet i bydelen på tværs af alder og samfundslag. Vi er derfor kede af at meddele, at Christianshavnerdagen, der skulle have været afholdt den 6. september  2020, er aflyst.

Vi havde set frem til at gøre Christianshavnerdagen til en festlig dag for alle, men desværre er det svært at planlægge dagen, når der er usikkerhed om, hvorvidt forbuddet mod store forsamlinger som følge af coronakrisen forlænges efter den 1. september. Vi har derfor besluttet, at dette års Christianshavnerdag aflyses, og at Havnens Pris uddeles ved et særskilt arrangement senere på året.

Havnens Pris

Selv om vi i øjeblikket ikke ved, hvornår Havnens Pris skal uddeles, modtager vi fortsat gerne forslag til kandidater. Prisen gives til en person, en forening eller en institution, som har gjort noget særligt for Christianshavn eller for christianshavnerne.

Indstil din kandidat, samt giv en kort begrundelse for hvorfor din kandidat skal vinde. Alle indstillinger sendes til christianshavnslokaludvalg@okf.kk.dk senest den 17. august 2020.

Vinderen får 1 kr. for hver christianshavner opgjort den 31. december 2019, dvs. 13.220 kr.

Baggrund

Den 6. april 2020 forlængede regeringen forsamlingsforbuddet mod store forsamlinger til den 1. september 2020.  Den 21. april 2020 besluttede regeringen at fastsætte en øvre grænse for forsamlinger på 500 personer. Den skal gælde frem til den 1. september Christianshavnerdagen plejer at tiltrække over. 1.000 besøgende.