Giv dine input til den kommende Kultur- og Biblioteksplan

Kultur- og Fritidsforvaltningen inviterer til åbent borgermøde d. 26. februar kl. 17-19 i salen i Christianshavns Beboerhus

Hvilke kulturelle samlingspunkter er der i Indre By og på Christianshavn? Hvordan kan de styrkes og hvordan kan Københavns Kommune understøtte kulturens samlingspunkter? Det vil Kultur- og Fritidsforvaltningen gerne have dine input til. 

Giv Christianshavn en stemme! 

Hvornår: Mandag d. 26. februar kl. 17-19
Hvor: Salen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34

Den nye Kultur- og biblioteksplan 
Kultur- og Fritidsforvaltningen skal have en samlet plan for kulturhuse og biblioteker (KUBI-planen) og inviterer derfor til åbent borgermøde for borgere i Indre By og på Christianshavn.

Planen skal gælde fra 2025 og danne ramme for de kommende års udvikling af byens biblioteker og kulturhuse. KUBI-planen forventes at blive politisk godkendt i slutningen af 2024. 

Dette borgermøde er sammen med to dialogmøder, for Indre by Lokaludvlag og Christianshavns Lokaludvalg og lokale aktører, det første led i inddragelsesprocessen hvor bydelene kan komme med deres input og bidrag. 

Deltagelse i borgermødet er gratis, men kræver tilmelding
Tilmeld dig borgermødet ved at skrive en mail til b869@kk.dk.

Tilmelding skal ske senest den 19. februar 2024. Der er plads til 120 deltagere, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.