Har du en idé til et projekt på Christianshavn – så søg penge hos os

Lokaludvalget råder over knap 200.000 kr., som vi hvert år kan give i støtte til offentlige arrangementer og projekter på Christianshavn.

Den 1. i hver måned er der ansøgningsfrist og ved årskiftet blev puljen fyldt op på ny. I 2022  har vi 197.105 kr. at dele ud til projekter og aktiviteter på Christianshavn, som enten styrker bydelen ved enten at skabe tværgående netværk, nye relationer og/eller dialog mellem christianshavnerne og mellem christianshavnerne og det øvrige København. 

I 2021 favnede projekterne bredt 

I 2021 har vi blandt andet givet støtte til Sejlklubben Lynetten ”Aktionsdage: Fri ind- og udsejling af Margretheholms Havn" og til genudgivelse af bogen ”Månefiskeren” i anledningen af Christianias 50-års fødselsdag. Lokaludvalget har også støttet et kajakevent, der gik ud på at samle affald ved Trekroner Fort, samt klassiske koncerter i Nordatlantens Brygge.

Projekterne kan derfor favne bredt, og der er plads til alle spændende idéer, der gavner og inspirerer beboere og besøgende på Christianshavn. Men husk, at man skal have adresse i Christianshavns Lokaludvalgs område for at komme i betragtning til støtte fra lokaludvalget.

Der er ansøgningsfrist hver den 1. i måneden. Benyt vores ansøgningsskema og læs mere om hvordan du søger puljemidlerne her.