Her er vinderne af Ren Vold-fotokonkurrencen

I samarbejde med Miljøpunkt Indre By & Christianshavn stod vi bag den årlige skraldeindsamling på Christianshavns Vold, som i år også bød på en fotokonkurrence, hvor vinderne nu er fundet.

I et usædvanligt år med corona, hvor vi ikke kunne samles, som vi plejer til den årlige forårsrengøring af Volden, tog seje borgere og foreninger affaldsposen og handskerne på og deltog på egen hånd i vores årlige oprydningsarrangement REN VOLD.

I perioden d. 20-27. marts opfordrede vi alle borgere til at gå ud på egen hånd og hjælpe med at holde naturen fri for skrald. For at det ikke skulle blive så ensomt, sørgede arrangørerne bag REN VOLD for en foto-konkurrence, hvor de skraldesamlende deltagere kunne se hinandens indsamlinger og lægge deres skraldebilleder op under #renvold2021.  De bedste billeder blev præmieret med gaver sponsoreret af lokale erhvervsdrivende på Christianshavn.

Præmieoverrækkelse

De heldige vinder fik overrakt deres præmier i det skønne forårsvejr på Christianshavns vold ved Lille Mølle, ved en hyggelig lille ceremoni d.14/04, hvor repræsentanter fra Christianshavns Lokaludvalg, Miljøgruppen på Christianshavn og Miljøpunkt Indre By & Christianshavn var med - selvfølgelig med håndsprit, masker og 2 meters afstand.

De seje vindere af året arrangement var:

Hele 0.x fra Christianshavns skole, som sammen havde været ude og samle skrald. Repræsenteret ved Lucca Santin og Roland Teis Blum, som havde taget Rolands mor, Britt med.

Familien Wilson, som havde været rundt på voldene ved Christianshavn og rydde op.Repræsenteret ved Nigel Wilson og hans mor Emily Wilson.                                            

Foreningen Holmen Dirt, hvis medlemmer havde brugt en dag på at gøre naturen ren. Repræsenteret ved Behroz Karimi og hans crew af seje medlemmer fra Holmen Dirt.

Tillykke til vinderne og tak til alle dem som bidrog med forårsrengøringen i vores bydel og tak til Naturpoteket, Brødflov og POPL burgerrestaurant, som bidrog med flotte præmier til fotokonkurrencen!