Hvem skal have Havnens Pris 2022?

Har du et bud på, hvem dette års prismodtager skal være, så vil modtager vi nu forslag til Havnens Pris.

Hvert år uddeler vi Havnens Pris til en person, en forening eller institution, der har gjort en ekstraordinær indsats for Christianshavn og christianshavnerne. Og du kan være med til at afgøre, hvem prisen skal gå til ved at komme med forslag til prismodtagere. Øens Have løb med prisen sidste år

Havnens Pris 2021 gik til foreningen Øens Have for initiativet og idéen med at anlægge en smuk grønsags- og urtehave på Refshaleøen - samt løbende at sætte initiativer i gang, hvor vi christianshavnere kan få mulighed for at få jord under neglene og tage del i produktionen og fællesskabet om haven.

Så har du et bud på en person eller en forening eller lign. der på samme måde, som Øens Have gør en forskel for os på Christianshavn, så giv os besked.

For at indstille kandidater, skal du dog bo på Christianshavn - og vi skal modtage din begrundelse for indstillingen seneste den 22. august.Skriv til: christianshavnslokaludvalg@okf.kk.dk og notér "Havnens Pris" i emnefeltet.    

Havnens Pris udgør 1 kr. pr. indbygger på Christianshavn opgjort den 31. marts 2022 – år er indbyggertallet opgjort til 13.146 kr.