I år uddeler vi fire anerkendelsespriser

Vær med til prisoverrækkelsen af anerkendelsespriserne til lokaludvalgets nytårskur onsdag den 11. januar 2023, kl. 20.

Siden 2016 har vi i lokaludvalget uddelt Anerkendelsesprisen til foreninger, institutioner, netværk eller lignende, samt enkeltpersoner, som står bag initiativer der understøtter en positiv udvikling på Christianshavn.  

I løbet af efteråret får christianshavnerne derfor mulighed for at indstille initiativer, som fortjener anerkendelse, hvorpå lokaludvalget vurderer de indkomne forslag.

I år er vi landet på fire prismodtagere. De er:

Fritidscentret Brohuset & Musikloftet for at sikre gode rammer til børn- og unge mellem 13-18 år. Fritidscenteret skal anerkendes for deres fine pædagogiske principper, hvor der lægges vægt på at huset skal fungere på de unges præmisser.

Jeanne Voigt Huusfeldt er forperson for seniorafdelingen og børne- og ungdomsafdelingen i CIK fodbold. Hun skal anerkendes for hendes utrættelige kamp for god fodbold i bydelen.

Karen M. Sclottmann og Conny Molander får hver især Anerkendelsesprisen for deres indsats i BIEN - Christianshavns Filantropiske Forening. Begge skal anerkendes for at gøre en kæmpe indsats for, at den historierige understøttelsesforening kan fortsætte til gavn for både yngre og ældre christianshavnere.

Stort tillykke til prismodtagerne, der officielt ved få overrakt priserne ved lokaludvalgets nytårskur den 11. januar 2023.

 

Billede
Brohuset, Brobergsgade 10
Brohuset, Brobergsgade 10