Indstil lokale initiativer til Anerkendelsesprisen 2022

Frem til den 6. december kan christianshavnere komme med forslag til initiativer, der fortjener anerkendelse.

Sidste år gik lokaludvalgets anerkendelsespris til børnehaven, Christianshavns Asyl og til kunstneren Lisbet Pinnerup Møller, for at udføre et trappemaleri i børnehaven på adressen, Amagergade 2.

Maleriet fortæller om Christianshavn og leverer små historie om bydelen i børnehøjde. Det snor sig på en væg op ad en indendørs trappe og er fyldt med detaljer fra Christianshavn.

Men hvem skal modtage prisen i år?Har man kendskab til et projekt eller et lokalt initiativ, som har gjort en forskel for christianshavnere og Christianshavn, og som fortjener et skulderklap, så skriv til lokaludvalget med dit forslag og en kort begrundelse, samt evt. et billede. Der kan indstilles organisationer, foreninger, institutioner, netværk eller enkeltpersoner på Christianshavn – dog ikke firmaer.

Forslag til Anerkendelsesprisen 2022 sendes til: christianshavnslokaludvalg@okf.kk.dk senest mandag den 6. december. Prismodtageren(ne) vil blive offentliggjort senest den 31. december 2022 og præsenteret i forbindelse med lokaludvalgets Nytårskur i januar 2023.