Kom til bydelsmøde om Christianshavn med fællesspisning

Vi inviterer bydelen til møde om Christianshavns udvikling med fokus på byudvikling og mobilitet mandag den 22. april 2024, kl. 17 - 22, i Salen i Christianshavns Beboerhus.

Anledningen til bydelsmødet er, at vi skal evaluere vores bydelsplan. Det synes vi gøres bedst med spændende oplæg, debatter og fællesspisning.

Vi stiller spørgsmålet: Christianshavn - en klimavenlig bydel, hvordan? Og forsøger at finde svar herpå gennem et fokus på byudvikling og mobilitet. 

Se frem til inspirationsoplæg og engagerende debatter
Som afsæt for debatterne får vi besøg af Helle Juul, som vil sætte Christianshavn under lup, og kaste et helhedsorienteret blik på vores historiske bydel. Helle Juul er arkitekt MAA, og CEO i tegnestuen Juul/Frost Arkitekter, som har til huse på Christianshavn. 

Derudover vil Jakob Steen Christensen, arkitekt og byplanlægger hos JAJA Architects, holde oplæg om mobilitet, trafikløsninger og gadernes potentiale. 

Forvent et møde med plads til aktiv deltagelse i debatterne, hvor vi stiller skarpt på lokale forhold og byudviklingsdilemmaer. 

Gratis arrangement, men tilmelding er nødvendig
Alle er velkomne til at deltage. Vi vil meget gerne have en bred repræsentation af beboere i forskellige aldre og fra forskellige dele af Christianshavn. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. 

Bemærk, at der er tilmeldingsfrist den 16. april, kl. 12.00.
Der er nu lukket for tilmelding.