Lokaludvalget deler priser ud

Christianshavns Lokaludvalg har udvalgt en række projekter fra Christianshavn, som fortjener en anerkendelse for deres indsats i det forgangne år – og nogle af dem i mange år.

Foruden Havnens Pris, som uddeles hvert år på Christianshavnerdagen, er der mange gode initiativer, der gør en positiv forskel for Christianshavns beboere og derfor fortjener en anerkendelse. Her er de udvalgte prismodtagere:

  • Joanna Huset i Stanleys Gård.
  • Fotograf Julie Rønnow
  • Bibianas Byggeskole
  • Mathæus Bech
  • Designer Julie Wittrup
  • CIKs børnefodboldtrænere, Morten Gøbel og hjælpetrænerne Gustav og Karlo
  • Christianshavns Lokalhistoriske Forening og Arkiv

Lokaludvalget ville gerne have uddelt priserne i en festlig ramme - men har besluttet at aflyse prisuddelingen på grund af de nuværende corona-restriktioner. Derfor offentliggør vi nu prismodtagerne og baggrunden for prisuddelingen.   

Fotograf Julie Rønnow får prisen for sin dokumentation af talrige miljøer på Christianshavn.

Bibianas Byggeskole får prisen for at undervise skoleklasser på Papirøen med det formål at udbrede kendskabet til byggeprocesser, byplanlægning og betydning af håndværksfagene.

Mathæus Bech får prisen for at livestreame 29 corona-koncerter fra sin stue med forskellige kunstnere.

Designer Julie Wittrup får prisen for at have skabt et unikt opholdsrum ved Christianshavns Vold i form at en stor cirkelformet bænk placeret ved Christianshavns Vold mellem Ravelinen og Christmas Møllers Plads.

CIKs børnefodboldtrænere får prisen for det engagement og den særlige holdgejst, som de leverer uge efter uge.

Christianshavns Lokalhistoriske Forening og Arkiv får prisen for vedvarende at understøtte viden om Christianshavn og bydelens egenart.

Tillykke til prismodtagerne!