Nu har du mulighed for at få indflydelse på udviklingen af din bydel

I starten af 2022 er der valg til Christianshavns Lokaludvalg. I den anledning holder vi åbent hus, hvor vi informerer om valget og mulighederne for at stemme.

Umiddelbart efter Kommunalvalg 2021 (16. november) går valg til Christianshavns Lokaludvalg i gang. Som medlem af lokaludvalget har du mulighed for at tage del i udviklingen af Christianshavn. Hvis du har en holdning til, hvilken slags bydel Christianshavn skal være, er det her din chance for at få indflydelse!

Som medlem af lokaludvalget kommer du til at være med til at skrive høringssvar, uddele puljemidler til lokale projekter og lave bydelsplan. Og meget mere!

Foreninger, organisationer, netværk, brugerbestyrelser og andre aktører, der er aktive på Christianshavn, har mulighed for både at afgive stemme til valget og at opstille en kandidat til valget. Lokaludvalgets sekretariat er derfor i gang med at opdatere listen over aktive foreninger mv.

Formålet med denne kortlægning er, at alle bydelens foreninger skal have en invitation til at deltage i valg til lokaludvalg 2022.  

Vi opfordrer derfor alle foreninger, organisationer, brugerbestyrelser og lokale interesseorganisationer med flere til at sende en mail til sekretariatet for Christianshavns Lokaludvalg med opdaterede kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dem i løbet af efteråret.

Se mere om valget her: Gør en forskel i din bydel | Christianshavns Lokaludvalg (kk.dk) 

Send dine kontaktoplysninger til sekretariatet her: Christianshavnslokaludvalg@okf.kk.dk  

Mød op til åbent hus og få svar på dine spørgsmål om lokaludvalget og om valget

Vi holder åbent hus og informationsmøde i vores mødelokale i Christianshavns Beboerhus, Dronningsgade 34,

  • Onsdag den 24. november kl.17-18.
  • Onsdag den 15. december kl.17-18. 

Her kan du kigge forbi og høre nærmere om, hvad det vil sige at sidde i lokaludvalget og hvordan man stiller op eller gør sin stemme gældende til valget.