Opdatering på utætte tagvinduer i Hal C

I Hal C har de store tagvinduer i en længere periode været utætte til stor gene og usikkerhed for det lokale foreningsliv. Nu er taget overdækket med plast, imens man forsøger at afklare årsagen til, at vandet trænger ind.

I april var vi forbi Hal C for at høre nærmere om problemerne med uvelkomment vand i Hal C. Vi havde forinden kontaktet Kultur- og Fritidsforvaltningen, som nu har givet en status.

Kultur- og Fritidsforvaltningen skriver, at de sammen med Københavns Ejendomme forgæves har forsøgt at finde årsagen til, at vandet trænger ind. For at forhindre yderligere utætheder har man overdækket taget med plast men anerkender, at det ikke er holdbart i længden. Der arbejdes videre på at finde årsagen og en langsigtet løsning. 

Skader udbedres, og vedligeholdelsesplaner er undervejs 
Ift. hallens gulv vurderer Kultur- og Fritidsforvaltningens ikke, at det har taget permanent skade, men når utæthederne i taget er fundet og udbedret, vil gulvet blive slebet og lakeret.

Desuden oplyser forvaltningen, at der udarbejdes konkrete planer for vedligehold af alle institutioner under forvaltningen, herunder Hal C, og at disse planer forventes at blive fremlagt til politisk behandling i forbindelse med forhandlingerne om Budget 2025. 

 

Læs den forudgående artikel her