Se billederne: Juletræstænding på Torvet

Tak til alle de fremmødte til vores hyggelige juletræstænding på Christianshavns Torv

Det var glade og julestemte folk i alle aldre, der dukkede op til vores juletræstænding på Christianshavns Torv lørdag den 2. december. 

Juletræet blev pyntet fint med guirlander og julehjerter, og der blev skrålet højt med på julesangene, da vi dansede om træet.  

Hovedstadens Beredskab kørte ind med sin brandbil til stor fornøjelse for de små og juletræet blev tændt med funklende fyrværkeriregn nedover sig.  

 

Tusind tak til alle de fremmødte og en særlig tak til sanger og guitarist Torsten Lefmann, som var med til at sætte julestemningen helt i top med sin julecharme og gode røst. 

Lyset på træet vil være tændt hele tiden 

I år har vi valgt at lade lysene på træet lyse hele døgnet. Det kan vi gøre, fordi pærerne på træet i år er energivenlige LED-sparrepærer. Vi håber, det kan give lidt ekstra tryghed og hygge på Torvet her i den mørke december-måned. 

Hovedstadens Beredskab var kørt ind med sin brandbil til stor glæde for børn og barnlige sjæle
Der blev danset kædedans rundt om træet til bl.a. sangen "På loftet sidder nissen"
Julelysene blev tændt med fyrværkeriregn fra brandstigen
Torsten Lefmann, sanger og guitarist i bandet Fistfull of Dollars og bestyrer af musikklubben Little Village Country Music Club i Christianshavns Beboerhus sang for, når vi dansede om træet
Billede
Julepynt på juletræet
Juletræet blev pyntet så fint med julehjerter, julekugler og guirlander
Billede
Juletræet sættes op
Juletræet blev klargjort og sat op i smukt snevejr