Se kandidaterne til det kommende lokaludvalg

Nu er kandidatlisten klar til valget 2022, der løber af stablen den 14. – 28. februar. Tilmelding til valget er mulig frem til den 7. februar, men man skal fortsat repræsentere en forening.

Du kan blive klogere på forskellige kandidater og deres mærkesager for vores bydel her: Christianshavn | Valg til lokaludvalg (kk.dk)

Der er opstillet ni kvindelige kandidater og ni mandlige kandidater i de tre interessegrupper: 1) miljø, bolig og erhverv, 2) ældre, sundhed, social og integrationsområdet og 3) børn, unge, idræt, kultur og fritid.

Kandidaterne brænder for forskellige dagsordner, som bl.a. tæller:

  • Mindre støj og trafik
  • Mindre gener fra natteliv og udendørsfester
  • Solidaritet i samarbejdet med politikere og forvaltninger
  • Bæredygtighed og grønne initiativer

Vil du stemme til valget?

Hvis du vil være med til at vælge, hvem der får plads, skal du tilmeldes afstemningen senest 7. februar kl. 12. Det kan du gøre på vegne af en lokal forening, bestyrelse, råd eller nævn, som har aktiviteter på Christianshavn.

Meld dig til via dette link: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=QLG8LWUFSP3NBemærk dog, at stiller din forening op med en kandidat til lokaludvalget, så er det denne kandidat der er stemmeberettiget. En forening har med andre ord kun én kandidat, som kan stemme. Der kan afgives i alt 9 stemmer.

Held og lykke til kandidaterne!