Søg støtte til lokale corona-initiativer løbende

Året ud kan du søge støtte til corona-aktiviteter, der kan forsøde corona-tiden på Christianshavn.

Selv om det er blevet hverdag at spritte hænder, at gå med mundbind på offentlige steder og begrænse sin sociale færden, er vi efterhånden trætte af corona. Men der er ingen anden udvej end at holde ved og tage sig sine forbehold. 

I lokaludvalget har vi derfor afsat en pulje på 50.000 kroner til støtte til arrangementer, aktiviteter eller begivenheder, der kan forsøde tilværelsen i corona-tiden på Christianshavn. Denne kan du søge året ud. 

Max 5000 kroner og aktiviteten skal afholdes inden årets udgang

Vi behandler ansøgninger løbende og ansøgere vil derfor også få hurtigt besked om deres støtte er blevet tildelt eller ej. Hver aktivitet kan maksimalt modtage en støtte på 5000 kroner og aktiviteter skal som overholde lokaludvalgets retningslinjer for støtte.

Hvad kendetegner en corona-aktivitet?

Corona-aktiviteter skal være lokale aktiviteter på Christianshavn og er formentlig forbehold et begrænset antal mennesker. Det kan for eksempel være støtte til et julearrangement på Magretheholm, fælles vandring på Volden eller en trylleoptræden for børn i Børnebyen.

En forudsætning for at få støtte er naturligvis, at corona-regler og anbefalinger overholdes. Lokaludvalget ønsker på den måde at bidrage til, at Christianshavn kommer godt igennem coronakrisen.

Her finder du ansøgningsskemaet