Udsædvanlig REN VOLD

Fælles, men hver for sig! Vær med til samle skrald på Christianshavns Vold og i vores bydel, hvor det trænger fra lørdag den 20. - lørdag den 27. marts.

I et usædvanligt år med corona, hvor vi ikke kan mødes på kollektiv vis til vores årlige forårsrengøring, opfordrer vi i stedet alle til på egen hånd, eller i deres ”boble”, at samle skrald på Volden og i vores bydel, hvor det trænger.

Gøres det i perioden lørdag den 20. marts - lørdag den 27. marts kan man deltage i vores fotokonkurrence, og vinde en præmie fra en lokal butik på Christianshavn.

Sådan gør du

Vi kan desværre ikke lave en uddeling af udstyr, som vi plejer, men vi opfordrer til at bruge handsker, når du samler affald.

- Gå en tur med handsker og pose et sted, hvor der trænger til oprydning

- Sorter gerne det indsamlede affald i egne skraldespande – de mest værdifulde fraktioner at udsortere er metal, elektronik, batterier og plast.

- Hvis du ikke har mulighed for at sortere og bortskaffe farligt affald som batterier, spraydåser etc., skal du lade det ligge

- Saml’ evt. cigaretskodder i en frysepose, for at se hvor mange du kan samle

Indsend billeder og vind præmier

Du kan deltage i fotokonkurrencen, som kører både på Instagram og på Facebook i perioden fra den 20-27 marts. Tak f.eks. et billede af:

- Før og efter billeder af de steder, du samler skrald

- Sjoveste/mærkeligste ting du finder

- Dit indsamlingshold

- Det der kan genanvendes

Læg billederne op på Instagram med hashtagget #renvold2021 og / eller i Facebookbegivenhedens billedtråd – så er du med i konkurrence. Når ugen er omme, udvælger Miljøgruppen tre vindere, der vinder gavekort til bæredygtige butikker på Christianshavn. Helt konkret kan du vinde:

- En gavekurv fra Naturpoteket

- Et gavekort til Brødflov på 250 kr.

- Et gavekort bydelens bedste burger på POPL på 500 kr.

Vi håber du har lyst til at deltage i den alternative forårsrengøring – lad os sammen gøre Christianshavn renere – også for dyrelivets skyld!

Initiativet til indsamling sker på samarbejde med Miljøpunkt Indre By og Christianshavn. 

Bemærk iøvrigt, at Christianias skraldeindsamling finder desuden sted lørdag den 20. marts.