Marianne Olsen

Christianshavns Biblioteks brugergruppe

Demokrati, kultur, folkeoplysning og samvær. Disse begreber er fundamentet for mit værdigrundlag, mit indre kompas, og jeg stiller op til lokaludvalget for at fremme disse værdier i lokalområdet.



Jeg bor på Holmen og er 1. suppleant i udvalget for Ruth Plovgaard fra biblioteksgruppen og sidder også i lokaludvalgets arbejdsgruppe, der beskæftiger sig med kultur, fritid og skole. (KFS-gruppen).

Jeg er 69 år, tidligere Stadsbibliotekar i Greve og lever et fysisk og socialt aktivt liv. Således er jeg kasserer for Schifters bådlaug, aktiv i min andelsboligforening og arbejder som frivillig mentor for grønlændere i Danmark. Jeg vil derfor også repræsentere disse interesser i lokaludvalget. Jeg går til volley i Hal C, kommer i Beboerhuset, på biblioteket og nyder utallige vandreture i området.

Jeg vil i forlængelse af Ruths gode arbejde for bibliotekssagen fortsat sætte biblioteket på lokaludvalgets dagsorden, men også fremme såvel kultur, fritid som lokalområdets sammenhængskraft, dersom jeg bliver valgt som medlem af Lokaludvalget.

Mail: meoprivat@gmail.com