Fælles forårsrengøring af Christianshavn

Lørdag den 18. marts afholder vi vores årlige affaldsindsamling. Kom og vær med til ”REN VOLD”-dag – det plejer, at være drønhyggeligt!

Når vores affald havner i naturen, kan det have store konsekvenser både for naturens økosystem og for dyrene, der lever der. Derfor arrangerer vi årligt en affaldsindsamling sammen med Miljøpunktet for Indre By og Christianshavn inden foråret for alvor springer ud.

Her går vi ud med snappere og plastikhandsker og samler det affald, der er havnet ved siden af skraldespandene. På vores grønne områder, i havn og i krat er der fx plastik, som kan resultere i at fisk og fugle dør, da de enten tror, det er føde eller får forviklet sig i den.

Vær med til at sikre, at det ikke sker og støt op om vores tilbagevendende forårstradition.

Tid og sted

  • Lørdag den 18. marts kl. 10.00-14.00
  • Mødested: Christianshavns Beboerhus

Program

  • 10.00-10.30 Fælles morgenmad
  • 10.30-13.00 Indsamling af skrald
  • 13.00-14.00 Let frokost og hygge

Uddybet praktisk informationPå dagen mødes vi alle i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, hvor vi byder på lidt morgenmad inden vi går ud i bydelen.  

Vi har fokus på at samle affald på Christianshavns Vold, på Margretheholm samt området omkring Erdkehlgraven, men der er også mulighed for at samle skrald andre steder, hvor forårsrengøring kan være et tiltrængt. Man går enten alene eller i mindre grupper.

Vi slutter dagen af med fælles frokost og hygge i Beboerhuset.

Husk gummistøvler, da det kan være smattet. Der vil være handsker, snappere, poser og hvad der ellers skal bruges af udstyr til indsamlingen af skrald. Hvis du har en vogn eller ladcykel må du meget gerne medbringe den, til transport af tunge poser med skrald.

Christiania afholder også skraldeindsamling denne weekend, så der bliver virkelig gjort en indsats for et renere Christianshavn.

Fotograf
Tim Mossholder