Skal din forening være med til Christianshavnerdagen?

Foreninger, restauranter, butikker og partiforeninger kan være med som aktører til Christianshavnerdagen. Er det noget for jer, så kontakt vores sekretariat.

Til foreninger, politiske partier, butikker og restauranter på Christianshavn

Christianshavns Lokaludvalg inviterer igen til Christianshavnerdag, som i år bliver afholdt søndag den 4. september kl. 11-16 i Sankt Annæ Gade - på strækningen fra Strandgade til Dronningensgade.

Dagen vil som sædvanlig blive en blanding af underholdning og lokale debatter. Cirkus Aroma optræder og laver cirkus-legeplads, og børnene kan også underholde sig med gamle legeredskaber og få demonstreret de store brandbiler!

Desuden er der god musik, kaffeboder og fællessang for os alle.    

To af debatterne mellem politikere og christianshavnere vil i år handle om byudviklingen på Christianshavn og om stormflodssikring, grundvandsstigning mm.  En tredje debat har titlen ”Gammel på Christianshavn”, hvor ønsket om et plejecenter på havnen igen vil være i fokus.

Også i år vil Lokaludvalget uddele ”Havnens Pris” til en christianshavner eller en gruppe, der har gjort særlig meget for vores bydel.

Vi håber, at mange lokale foreninger og politiske partier vil være med til at bruge den gode lejlighed til at fortælle om jeres aktiviteter. I skal give besked til lokaludvalgets sekretariat senest den 23. august.  Lokaludvalget stiller et langbord + en bænk til rådighed.

Vi håber, at alle der har en butik eller restaurant på strækningen, har lyst til at være med, udstille jeres varer og lave noget ekstra ud af at sælge mad og drikkevarer i løbet af dagen.

I bedes henvende jer til sekretariatet på mail med lidt info om, hvem I er og kontaktoplysninger – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til bx1r@kk.dk eller ring og hør nærmere på 21217376.

Venlig hilsen

Asbjørn Kaasgaard                                                                              Jette Philipsen

Formand for                                                                                         Tovholder for INFO/Event gruppen Christianshavns Lokaludvalg