Flot stemmeprocent på Christianshavn

Der var god stemning ved stemmeurnerne i Hal C. Vi benyttede folketingsvalget til at dele flyers ud om det lokale demokrati. Her er stemmeresultatet for Hal C og en liste med muligheder for at engagere sig i vores arbejde.
 • Enhedslisten er det største parti med 18,7% af stemmerne.
 • Alternativet bliver det næststørste parti med 16,1% af stemmerne.
 • Kristendemokraterne er det parti, der får færrest stemmer med 0,1%. 

9.429 stemmeberettigede indbyggere hører til Hal C, som er en del af Indre Bykredsen.

Stemmeprocent: 87,8% som i alt svarer til 8.185 antal stemmer. Stemmeprocenten på landsplan var på 84,1% - så dejligt at se at vi på Christianshavn fortsat er gode til at komme i stemmeboksen.

Status på det lokale demokrati 

Vi var til stede ved Hal C med flyers for at gøre opmærksom på mulighederne for at styrke det lokale demokrati og blande sig i vores arbejde for Christianshavn. Det kan man på flere forskellige måder. Du kan: 

 1. Blive en del af vores digitale borgerpanel

  Med jævne mellemrum undersøger vi, hvad christianshavnerne mener om aktuelle forhold i bydelen. I øjeblikket er der omkring 1000 medlemmer af panelet.   
 2. Tilmelde sig vores nyhedsbrev

  Cirka en gang om måneden udsender vi et nyhedsbrev, der fortæller om de sager og aktiviteter, vi beskæftiger os med. I øjeblikket når vi ud til 778 christianshavnere.   
 3. Følge os på Facebook og kommentere på de sager vi ligger op 

  På Facebook informerer vi løbende om sager, der har relevans for Christianshavn af både stort og småt. Her oplyser vi også om vores aktiviteter og linker til dagsordenen til vores månedlige lokaludvalgsmøder. Ca. 1600 christianshavnere følger os her. 
 4. Blive en del af vores arbejdsgrupper 

  Vi har en række arbejdsgrupper i lokaludvalget. Det er ofte her, det reelle lokaludvalgsarbejde foregår. Arbejdsgrupperne er åbne for alle og derfor er man velkommen til at møde op til møderne og tage del i arbejdet, hvor man på lige fod med de øvrige medlemmer. Skriv til christianshavnslokaludvalgs@okf.kk.dk for at høre nærmere.  
 5. Blive suppleant i lokaludvalget

  Er du en del af en forening, som er aktiv på Christianshavn, kan du blive suppleant i lokaludvalget. Som suppleant vil man blive indkaldt til lokaludvalgsmøderne ved afbud fra medlemmer. 
 6. Lytte med til vores lokaludvalgsmøder 

  Vi holder lokaludvalgsmøde en gang om måneden. Som hovedregel mødes vi sidste onsdag i måneden kl. 18.30 i salen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34. Den første halve time er borgernes spørgetid, hvor man har mulighed for at præsentere en sag for lokaludvalget og stille spørgsmål.